Toiminta / Kannanottoja / Bokvillanin mahdollisesta hankinnasta seurannut verkkokeskustelu

Bokvillanin mahdollisesta hankinnasta seurannut verkkokeskustelu

Kannanotto 14.9.2012 Helsinki

Bokvillanin mahdollisesta hankinnasta seurannut verkkokeskustelu

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys ry. eli Artova ehdottaa, että Arabian Palvelu Oy järjestää avoimen keskustelutilaisuuden kaikille Arabian Palvelun piirissä oleville intressiryhmille ja asukkaille.

Artova myös toivoo Arabian Palvelun tiedottavan asioista avoimesti ja julkisesti. Arabian Palvelun verkkosivusto (arabianpalvelu.fi) on hyvä tiedotuskanava asioiden julkaisemiseen ja toivomme Arabian Palvelun käyttävän sitä. Toivomme Arabian Palvelun julkaisevan sekä taloyhtiöiden liittymäsopimukset että asiaan liittyvät lausunnot ja asukaskyselyn tulokset sivuillaan ja tiedottavan jatkossa toiminnastaan niin, että tämä tieto olisi löydettävissä yhtiön verkkosivuilta.

Artova pitää hyvänä, että Bokvillanin hankinnasta keskustellaan asiallisesti. Artova ei ota kantaa Bokvillanin hankintaan, mutta pitää tärkeänä että Arabian Palvelu täyttää asemakaavan ja sopimuksien asettamat velvoitteet yhteiskerhotiloista, valokuituverkosta, yhteispihoista ja parkkipaikoista.

Artova pitää ikävänä ilmönä Arabianranta.fi-keskustelupalstan kautta esitettyjä perustelemattomia syytöksiä, jotka kohdistetaan Artovan sekä Arabian asukastalot ry:n toimintaan. Artova keskustelee mielellään toiminnastaan ja sen mahdollisesta kehittämisestä esimerkiksi kaikille avoimessa tilaisuudessa tai henkilökohtaisesti. Artova toivoo, että Artovan hallitukseen otetaan suoraan yhteyttä asioista, jotka koskevat yhdistyksen toimintaa.

Artova haluaa muistuttaa, että on toiminut aktiivisesti Arabian Palvelu Oy:n toiminnan ja päätöksenteon avaamiseksi vuodesta 2008. Tämän seurauksena Arabian Palvelun hallitukseen on saatu kolme varsinaista ja kolme vara ns. asukasjäsentä ja Arabian Palvelu on ilmoittanut hallinnan siirrosta osakkuusyhtiöille vuoden 2013 aikana.

Artova pitää tärkeänä kaikkia osapuolia kunnioittavaa ja huomioivaa keskustelua ja asioiden hoitamista.


Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys ry:n hallitus

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.