Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Musiikki
Näyttely
Sarjakuva
Teatteri
Elokuva

marraskuu 29

marras
29
Musiikki
dirtypantsbandikuva2.jpgMetropolian opiskelijayhtye Dirty Pants esittää monipuolisen ja säkenöivän kattauksen Rhythm ´n´ Blues -musiikkia aina 80-luvulta tähän päivään. Yhtyeen esittämä groovepläjäys takaa ylöspäin nousevat suupielet sekä hallitsemattomasti keikkuvat lanteet. Yhtyeen ohjaus: Janne Halonen.
Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Näyttely

TMKA3_2206.JPGLiikkeelle! Valon ja voiman tekijät on Tekniikan museon uusi valokuvanäyttely. Näyttely on koostettu museolle lahjoitetusta Strömbergin laajasta kuvakokoelmasta ja se esittelee 1940 - 1960 -lukujen välisenä aikana otettuja teollisuusvalokuvia.

Sarjakuva
Lapset
Maksullinen
lastenjasenioriensarjakuvakurssi.jpgIlmoittautuminen Sarjakuvakeskuksen syksyn 2016 kursseille on avattu! Syksyllä tarjolla on mm. pitkän sarjakuvajulkaisun julkaisuun tähtäävä Sarjakuvailmaisu III -kurssi, syventävä käsikirjoituskurssi ja komiikan kirjoittamisen intensiiviviikonloppu. Uutuutena ohjelmassa on myös lapsille tarkoitettu kuvituskurssi sekä seniorien ja lasten yhteinen sarjakuvakerho. Opetusta järjestetään Sarjakuvakeskuksen lisäksi opetuspisteissä Roihuvuoressa, Vuosaaressa, Kinaporissa, Tapiolassa ja Tikkurilassa. Tarkempaa tietoa kursseista ja ilmoittautumisesta löytyy osoitteesta http://sarjakuvakeskus.fi/kurssit/ajankohtaiset-kurssit.
Sarjakuva
muutto-ale-web.jpgSarjakuvakeskus muuttaa Kallioon. Turun Sarjakuvakauppa avaa samoissa tiloissa (Porthaninkatu 9) uuden Helsingin-myymälänsä 24.11. ja samalla aukeaa ensimmäinen gallerianäyttely joka esittelee Petri Hiltusen tuotantoa.
Teatteri
Maksullinen
kafka_artova.png”Franz Kafka oli tuomittu näkemään maailma niin sokaisevan kirkkaasti, ettei hän kestänyt sitä, vaan kävi kuolemaansa.”
Elokuva
Etsimme 20-35-vuotiaita osallistujia elokuvatutkimukseen, joka järjestetään Aalto-yliopiston Arabian kampuksella (Hämeentie 135C) 29.11-1.12. Osallistujan tulisi pystyä sitoutumaan yhteen tutkimuspäivään klo.8-17.

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.