Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Musiikki
Näyttely
Kirjallisuus
Työpaja
Muut
Sarjakuva
Teatteri

maaliskuu 1

maalis
01
Musiikki
The Classy Swingers100.jpgMy Funny Valentine, The Lady is a Tramp, I´ve Got You Under My Skin... The Classy Swingers tarjoaa kattauksen tunnettuja, herkullisia jazzklassikoita käärittynä uudenlaisiin papereihin ja pussitettuna tuoreisiin harmonioihin.
maalis
01
Musiikki
Maksullinen

Petri Kumela Pieniä Otuksia

Suomen etevimmäksi kitaristiksikin tituleerattu Petri Kumela saapuu maaliskuussa Kapsäkkiin. Mukanaan hänellä on joukko pieniä otuksia, jotka ovat toimineet inspiraationa Pieniä otuksia -kitarakonsertille. Tarjoamme 1.3.2016 klo 19 järjestettävää konserttia erikoishintaan Arabian alueen asukkaille: lippu 5 euroa / henkilö. Konsertti sopii koko perheelle.

"Jokunen vuosi sitten huomasin, että perinteisessä kitaraohjelmistossa on paljon miniatyyrikappaleita, jotka esittävät pieniä eläimiä ja hyönteisiä. Sain idean pyytää uusia kappaleita nykysäveltäjiltä. Nyt uusia otuksia on jo yli kaksikymmentä ja lisää tulee koko ajan. Otuksia on silakasta siiliin, mehiläisestä mangusteihin ja säveltäjiä Suomen lisäksi ympäri maailmaa", Kumela kertoo konsertin taustoista. Konsertti sopii kaiken ikäisille kitaramusiikin ja pienten otusten ystäville.Pieniä otuksia -konsertti Kapsäkin teatterisalissa


ti 1.3. klo 19, Kesto: n. 50 min (ei väliaikaa)
Lipun voit ostaa teatterisalin lipunmyynnistä, joka aukeaa 1 h ennen konsertin alkua. Alennuslipun saadaksesi mainitse koodi "Arabia". Lippuja myynnissä rajoitettu erä. Alennuslippuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä niitä voi lunastaa kulttuuriseteleillä.

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Näyttely

TMKA3_2206.JPGLiikkeelle! Valon ja voiman tekijät on Tekniikan museon uusi valokuvanäyttely. Näyttely on koostettu museolle lahjoitetusta Strömbergin laajasta kuvakokoelmasta ja se esittelee 1940 - 1960 -lukujen välisenä aikana otettuja teollisuusvalokuvia.

Kirjallisuus
Lapset
keijokettupieni.jpgSatutuokio Arabianrannan kirjastossa kaiken ikäisille keskiviikkoisin klo 9.30-10.00. Ensimmäinen kokoontuminen 26.8. Keijo-Kettu toivottaa kaikki tervetulleiksi!
Työpaja
opastus-perus_nosto.jpgOpastusta tietokoneiden ja Internetin käyttöön Aralis-kirjastokeskuksen ATK-luokassa kahvilan yläpuolella joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 11-13.
Muut
Maksullinen
nvc-ohjaaja_kuva_900 px leveä.jpgRakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® -koulutuksessa kehität vuorovaikutustaitojasi. Saat myös konkreettisia työkaluja toisten tukemiseen ja konfliktien käsittelyyn.
Muut
Maksullinen
nvc-VERKKOkoulutusPLUS_900 px leveä.jpgTämä verkkokoulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutus- ja suhdetaitojaan perustasoa pidemmälle.
Muut
mf-VERKKOkoulutus_900 px leveä.jpgTämä ilmainen verkkokoulutus antaa perustietoja mindfulnessista eli tietoisesta läsnäolosta. Videoiden, lyhyiden teoriaiskujen sekä harjoitusten avulla osallistujalle selviää, mitä on tietoinen läsnäolo ja mitä se ei ole.
Sarjakuva
Lapset
Maksullinen
Opetus on suunnattu sekä harrastajille että ammattilaisille.
Sarjakuva
Lapset
nuorten-paja-kuvitus-web.pngNuortenpajat maanantaisin 16–19
Teatteri
Maksullinen
BigMystery.pngMiten maailmamme on syntynyt? Mistä olemme tulleet? Loiko joku meidät, vai alkoiko kaikki räjähdyksestä? Lähtikö kaikki munasta, sukelluksesta valtamereen, rakastavaisten syleilystä vai kenties naurusta?

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.