Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Musiikki
Näyttely
Muut
Sarjakuva

elokuu 13

elo
13
Musiikki
Maksullinen
IMG_20150330_222207547~2~2~2.jpgNelly Saga Söderström ja Eloa-orkesteri herättävät henkiin Jorma Panulan 70-80-luvun helmet. Irina Milanille sävelletyissä lauluissa on pimeää tenhoa - maailmannaisia ja miesparkoja, uskottomuutta ja vaihtuvia tahtilajeja.
elo
13
Musiikki

eloalogo.jpgEloan taiteilijat johdattavat soivalle ja kuiskivalle polulle lämpimään kesäyöhön, Annalan metsien ja kallioiden sopukoihin. Polun hämärissä ikivanhat suomalaiset taiat taipuvat uuden ajan tarpeisiin, sanoihin ja säveliin. Myös yleisö pääsee loitsimaan. Mukana mm. Sanni Kriikku, tanssi, Aapo Järvinen, huilu, Vuokko Lahtinen, alttoviulu.

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Näyttely

TMKA3_2206.JPGLiikkeelle! Valon ja voiman tekijät on Tekniikan museon uusi valokuvanäyttely. Näyttely on koostettu museolle lahjoitetusta Strömbergin laajasta kuvakokoelmasta ja se esittelee 1940 - 1960 -lukujen välisenä aikana otettuja teollisuusvalokuvia.

Muut
Maksullinen
JulkaisuVihr.jpgArabianrannassa jo neljättä kesää raikuvat puistozumba tunnit alkavat taas 4.5.2015! Tänä vuonna mukana myös Kahvakuulaa. Kertalipun hinta on 7euroa ja 10-kerran kortin 50euroa. Mukaan tarvitset iloista asennetta, vesipullon ja ulkoliikuntavaatteet. Paikkana Arabian peruskoulun viereinen liikuntapuisto.
Näyttely
tyhmaneisyt2.jpgSiiri Haarlan teos Tyhmä neitsyt (2015, 150x4, hiili ja tussi paperille) esillä Arabianrannan kirjaston ja Taidemaalariliiton yhdessä järjestämässä näyttelyssä.
Näyttely
Näyttelymainos kuvana.jpgArtovan historiaryhmän kokoama näyttely Vanhankaupungin, Toukolan ja Hermannin ensimmäisten kirjastojen vaiheista vuosina 1882 - 1908 on yleisön pyynnöstä esillä Arabianrannan kirjastossa vielä elokuun loppuun. Esillä on kirjoja, asiakirjakopioita ja valokuvia. Tervetuloa!

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.