Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Muut
Työpaja
Tanssi
Näyttely
Kirjallisuus
Sarjakuva
Musiikki

toukokuu 3

touko
03
Muut

07_02_13.jpg”Täytyy liikkua mutta ei rasittua” – Idän viisaus sopii monille meistä länsimaisistakin ihmisistä. Chikung on yksi tapa kokea tätä viisautta käytännössä. Liikkeet ovat rauhallisia, tietoisia, pehmeästi kehoa ”rasittavia”. Hengitys kulkee liikkeiden luonnolliseen tahtiin. Ja hetken kuluttua huomaa, että myös mieli on rauhallisempi ja kevyempi. Tätä chikung on – kehon, mielen ja hengityksen tasapainoa. Sunnuntaina 3.5. järjestämme avoimien ovien päivän (täysin maksutonta), jolloin voit tulla kokeilemaan käytännössä miltä chikung tuntuu ja kuulla myös mistä se on kotoisin. Aloitukset: klo 10.00, klo 11.00, klo 12.00. Tervetuloa! Studio Dantian, Toini Muonan katu 3, katutaso (Arabiankadun puolelta)

touko
03
Työpaja
Maksullinen
luovuutta lahjaksi_n.jpgLuovuutta lahjaksi -kurssilla luomme taidetta lahjaksi läheisillemme energiatyöskentelyn kautta - juuri sellaisena, mitä sielusi ohjaa sinua tekemään. Lähdemme luomisen tielle meditatiivisen työskentelyn kautta, jokainen omaa, sisäistä ääntään seuraten, lahjaksi saajan energiaa aistien.
touko
03
Tanssi

tango Bokvillan.jpgMilongassa (=tanssiaiset) tanssitaan argentiinalaista tangoa. DJ Reijo Pekkala soittaa vanhempaa ja uutta tangomusiikkia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Tanssi

1421250923 tango Bokvillan

Harjoittelemme argentiinalaista tangoa Bokvillanissa keskiviikkoisin klo 13-15. Mukana on tanssijoita  alkeistasolta yli 20 vuotta tanssineisiin. Jos käyt arg. tanssin kursseilla, prakticassa voit harjoitella ja kerrata kurssilla oppimaasi hyvässä vertaisseurassa. Oletko kiinnostunut aloittamaan? Tule juttelemaan miten pääset alkuun!

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Kirjallisuus
Lapset

satuhetki

Satutuokiossa luetaan satuja ja tarinoita! Ja jutellaan kivoista ja kiinnostavista asioista! Tervetuloa mukaan! Keskiviikkoisin klo 9.30-10.00 Arabianrannan kirjastossa. Kaikki osallistujat saavat Satupassin johon voi kerätä tarroja!

Kirjallisuus

ve-klubi-fb-cover.jpgBasam Booksin suosittu Viisas elämä –klubi jatkuu aina toukokuun loppuun asti! Tule kuuntelemaan kiinnostavia luennoitsijoita kustantamon tiloihin maanantai-iltaisin klo 18–20.

Kirjallisuus
Lapset

vauvaloru.pngTERVETULOA VAUVALORUTTELEMAAN ARABIANRANNAN KIRJASTOON.

Muut
Maksullinen
Welcome to hatha yoga class every Wednesday klo 17:30-18:30 at Intiankatu 1.
Näyttely

TMKA3_2206.JPGLiikkeelle! Valon ja voiman tekijät on Tekniikan museon uusi valokuvanäyttely. Näyttely on koostettu museolle lahjoitetusta Strömbergin laajasta kuvakokoelmasta ja se esittelee 1940 - 1960 -lukujen välisenä aikana otettuja teollisuusvalokuvia.

Sarjakuva

random-walk-comics-web.pngNäyttely kertoo universumista ja avaruudesta sarjakuvissa. Random Walk Comics -kollektiivi osoittaa tieteen mahtavuuden ja tahtoo kertoa syyn, miksi siitä kannattaa innostua. 


Musiikki
_MG_8749~0.jpgMetropolian Musiikin pop/jazz-koulutuksen kaksipäiväinen Jazzjamboreessa esiintyvät jazzworkshopit ja ja -ensemblet. Molempina iltoina kolme yhtyettä. Bongaa tulevaisuuden kovat nimet jo nyt!

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.