Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Muut
Musiikki
Tanssi
Näyttely
Kirjallisuus
Sarjakuva

maaliskuu 29

maalis
28
Muut
Maksullinen
F&S-Tanssiteemapäivä lauantaina 28.3. klo 13-17
maalis
29
Musiikki
Lapset
Maksullinen

Tervetuloa Pienestä laulusta iso ilo -muskariin laulamaan ja leikkimään Tapahtumakeskus Koskenrantaan sunnuntaina 29.3. klo 10.30. Ohjaajana musiikkileikkikoulunopettaja Tuuli Paasolainen. Liput 5 e/ lapsi (kaksi saman perheen lasta 8 e), aikuiset ilmaiseksi. Muskari on suunnattu 0 -7 -vuotiaille, mutta kaikenikäiset tervetuloa! Muskariin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

maalis
29
Muut

vaalipaneeli korjattu 23.3Kaupunginosayhdistys Artova järjestää eduskuntavaalien alla vaalipaneelin asukastalo Bokvillanissa. Teemoina paneelissa ovat ainakin perhe, kulttuuri ja ympäristö. Näistä aiheista toivomme asukkaiden ja alueen toimijoiden kysymyksiä, joita voimme ehdokkaille esittää. Osallistu ja vaikuta!

Mukaan jo pyydetyt ja lupautuneet eduskuntavaaliehdokkaat:

Matti Parpala, Kokoomus
Sara Paavolainen, SDP
Kaisa Hernberg, Vihreät
Krista Juurikko, Perussuomalaiset
Veronika Honkasalo, Vasemmistoliitto
Johan Ekman, RKP
Teppo Säkkinen, Keskusta
Lauri Alhojärvi, (SKP) pienpuolueet

Tule paikan päälle kuulemaan ehdokkaiden vastaukset.

Yhteistyössä Arabian asukastalo ry

Arabian alueen vaalipaneeli 29.3.2015
Sunnuntaina 29.3.2014 klo 14:00 – 16:00
Arabianranta, Kulttuuri- ja asukastalo Bokvillan, Hämeentie 125.
Tapahtuman aikana auki myös  Kaffila Bokvillan

Musiikki

Juliste.jpg

Arabia Music & Action House kevät 2015

Tanssi

1421250923 tango Bokvillan

Harjoittelemme argentiinalaista tangoa Bokvillanissa keskiviikkoisin klo 13-15. Mukana on tanssijoita  alkeistasolta yli 20 vuotta tanssineisiin. Jos käyt arg. tanssin kursseilla, prakticassa voit harjoitella ja kerrata kurssilla oppimaasi hyvässä vertaisseurassa. Oletko kiinnostunut aloittamaan? Tule juttelemaan miten pääset alkuun!

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Kirjallisuus
Lapset

satuhetki

Satutuokiossa luetaan satuja ja tarinoita! Ja jutellaan kivoista ja kiinnostavista asioista! Tervetuloa mukaan! Keskiviikkoisin klo 9.30-10.00 Arabianrannan kirjastossa. Kaikki osallistujat saavat Satupassin johon voi kerätä tarroja!

Kirjallisuus

ve-klubi-fb-cover.jpgBasam Booksin suosittu Viisas elämä –klubi jatkuu aina toukokuun loppuun asti! Tule kuuntelemaan kiinnostavia luennoitsijoita kustantamon tiloihin maanantai-iltaisin klo 18–20.

Näyttely

IMG_3206.JPGTuulia Yli-Luopa, maalauksia

Näyttely

karhu2.jpgNelli Nion maalauksia Arabianrannan kirjastossa maaliskuun ajan. Näyttelyn järjestävät Arabianrannan kirjasto ja Taidemaalariliitto.

Kirjallisuus
Lapset

vauvaloru.pngTERVETULOA VAUVALORUTTELEMAAN ARABIANRANNAN KIRJASTOON.

Muut
Maksullinen
Welcome to hatha yoga class every Wednesday klo 17:30-18:30 at Intiankatu 1.

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.