Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Kirjallisuus
Musiikki
Tanssi
Näyttely
Sarjakuva

maaliskuu 23

maalis
23
Kirjallisuus
Tara_Lange_FB-mainos.jpgViisas elämä –klubilla Basam Booksin tuleva kirjailija Tara Lange kertoo vihermehujen uskomattomista terveyshyödyistä. Illan aikana selviää, miten lapset voi houkutella syömään terveellisemmin vihermehujen avulla ja miten mehut parantavat myös aikuisen elämänlaatua monin tavoin. Tule kuuntelemaan mielenkiintoista luentoa Basam Books -kustantamon tiloihin, tarjolla on maistiaisia vihermehuista ja luvassa hyvä tunnelma! Voit myös ostaa illan aikana edullisesti Basam Booksin kirjoja. Suosittu Viisas elämä –klubi jatkuu aina toukokuun loppuun asti!
Musiikki

Juliste.jpg

Arabia Music & Action House kevät 2015

Tanssi

1421250923 tango Bokvillan

Harjoittelemme argentiinalaista tangoa Bokvillanissa keskiviikkoisin klo 13-15. Mukana on tanssijoita  alkeistasolta yli 20 vuotta tanssineisiin. Jos käyt arg. tanssin kursseilla, prakticassa voit harjoitella ja kerrata kurssilla oppimaasi hyvässä vertaisseurassa. Oletko kiinnostunut aloittamaan? Tule juttelemaan miten pääset alkuun!

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Kirjallisuus
Lapset

satuhetki

Satutuokiossa luetaan satuja ja tarinoita! Ja jutellaan kivoista ja kiinnostavista asioista! Tervetuloa mukaan! Keskiviikkoisin klo 9.30-10.00 Arabianrannan kirjastossa. Kaikki osallistujat saavat Satupassin johon voi kerätä tarroja!

Kirjallisuus

ve-klubi-fb-cover.jpgBasam Booksin suosittu Viisas elämä –klubi jatkuu aina toukokuun loppuun asti! Tule kuuntelemaan kiinnostavia luennoitsijoita kustantamon tiloihin maanantai-iltaisin klo 18–20.

Näyttely

IMG_3206.JPGTuulia Yli-Luopa, maalauksia

Näyttely

karhu2.jpgNelli Nion maalauksia Arabianrannan kirjastossa maaliskuun ajan. Näyttelyn järjestävät Arabianrannan kirjasto ja Taidemaalariliitto.

Kirjallisuus
Lapset

vauvaloru.pngTERVETULOA VAUVALORUTTELEMAAN ARABIANRANNAN KIRJASTOON.

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.