Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Elokuva
Musiikki
Tanssi
Näyttely
Kirjallisuus
Sarjakuva
Muut

maaliskuu 12

maalis
12
Elokuva

ArtovaKino logoRGB 1000x1000px

Tule ja katso on Elem Klimovin vuonna 1985 ohjaama neuvostoliittolainen elokuva, joka sijoittuu toisen maailmansodan aikaiselle Valko-Venäjälle. Teini-ikäisen päähenkilö Floryan hahmo, joka haluaa lähteä sotaan kotimaahansa hyökänneitä saksalaisjoukkoja vastaan, perustuu Staliningradin piirityksestä selvinneen ohjaajan omiin muistoihin ja kokemuksiin. Runollisesti kuvattu, viipyilevä elokuva murtaa uskomuksia sotaan liittyvästä sankaruudesta ja pyhyydestä. 145 min, 16 mm, K16, tekstitetty suomeksi.

Musiikki

Juliste.jpg

Arabia Music & Action House kevät 2015

Tanssi

1421250923 tango Bokvillan

Harjoittelemme argentiinalaista tangoa Bokvillanissa keskiviikkoisin klo 13-15. Mukana on tanssijoita  alkeistasolta yli 20 vuotta tanssineisiin. Jos käyt arg. tanssin kursseilla, prakticassa voit harjoitella ja kerrata kurssilla oppimaasi hyvässä vertaisseurassa. Oletko kiinnostunut aloittamaan? Tule juttelemaan miten pääset alkuun!

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Kirjallisuus
Lapset

satuhetki

Satutuokiossa luetaan satuja ja tarinoita! Ja jutellaan kivoista ja kiinnostavista asioista! Tervetuloa mukaan! Keskiviikkoisin klo 9.30-10.00 Arabianrannan kirjastossa. Kaikki osallistujat saavat Satupassin johon voi kerätä tarroja!

Kirjallisuus

ve-klubi-fb-cover.jpgBasam Booksin suosittu Viisas elämä –klubi jatkuu aina toukokuun loppuun asti! Tule kuuntelemaan kiinnostavia luennoitsijoita kustantamon tiloihin maanantai-iltaisin klo 18–20.

Näyttely

IMG_3206.JPGTuulia Yli-Luopa, maalauksia

Näyttely

karhu2.jpgNelli Nion maalauksia Arabianrannan kirjastossa maaliskuun ajan. Näyttelyn järjestävät Arabianrannan kirjasto ja Taidemaalariliitto.

Muut
Maksullinen
Stand up valtaa Kumpulan kylätalon taas 7.3.! Lavalla Jukka Lindström (Noin viikon uutiset), Kaisa Pylkkänen, Saana Peltola, Henric Chezek, Pietari Vihula, Nathaniel Davis, Jenni Keväänvirta ja Hannes Mattila. Illan emäntänä Bahar Tokat. Ei baaria, omat juomat mukaan. Liput 10€ (cash), klo 19, Ovet 18:30. Ei lapsille.

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.