Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Muut
Sarjakuva
Musiikki
Tanssi
Näyttely
Kirjallisuus
Työpaja
Elokuva

helmikuu 22

helmi
22
Muut
Maksullinen
Meditaatio -matka omaan itseen.jpg

Meditaatio auttaa sinua rauhoittamaan mieltäsi, sekä kehittää kykyäsi kuunnella intuitiotasi. Mukaan meditaatioon pyydämme enkelit, sielumme ja muut taivaiset apujoukot. Meditaatio ei edusta mitään uskontoa, vaan on matka omaan sisimpäämme ja sopii kaikille. Lämpimästi suositeltavaa!

Hinta 15eur, sisältää teetarjoilun. 
Maksu käteisellä paikan päällä, tai etukäteen tilille. 

Mukaan tarvitset mukavat vaatteet ja avoimen mielen. Meditaatioasennon saa kukin itse valita, tilassa on jumppamattoja ja fleecevilttejä. Meditaatiossa voidaan käyttää (ohjaajan) rumpua / soivaa kulhoa.Meditaation jälkeen rentoa keskustelua ryhmässä. 

Ilmoittaudu mukaan jo nyt: ulla@intuitioni.com ja 040-7278458 tai yv:llä (viimeistään 17.2. mennessä)

Etukäteen maksua varten tilitiedot: 
FI55 5723 0220 3680 83 (Intuitioni). 
Viesti: meditaatio+pvämäärä+osallistujan nimi.

helmi
22
Sarjakuva
piperi8.jpgAnna-Leena Kankaanpää ja Taina Hakala lukevat valkokankaalta ääneen omia sarjakuviaan ja Tuija Markonsalon kollaasitaidekirjasta Piperipotta, sekä otteita Sanna Ala-Ojalan sarjakuva-albumeista. Huomenna on se päivä niminen albumi on liikuttava teinipäiväkirja ja Ättä ääriolosuhteissa taas humoristinen, perhe-elämän todellisuutta valottava teos.
Muut
Maksullinen

Pien- ja erityisryhmiin keskittyvän Marian Joogakoulun alkeis- perus- ja jatkokurssit jatkuvat Arabianrannassa myös helmikuussa, olet tervetullut mukaan. Lauantaisin myös kahden tunnin teematunteja mm. Keskivartalon vahvistamiseen, erilaisten keskittymis- tai hengitysharjoitusten harjoittelua, Sivananda- ja Flow- joogaa, mantran, äänen käyttö asanaharjoituksessa, pari- tai akujoogaan tutustumista. Ilmoittautumiset ja lisätiedot. www.marianjoogakoulu.fi ja/tai marianjoogakoulu@gmail.com ja Facebook.

 

 

Musiikki

Juliste.jpg

Arabia Music & Action House kevät 2015

Sarjakuva

korhonen-puupaa-omakuva_web.png

Suomen sarjakuvaseura on jakanut vuoden 2015 Puupäähattu-palkinnon 15.1.2015 sarjakuvataiteilija Kari Korhoselle. 

Kari Korhosen töitä esittelevä näyttely on esillä Galleria Sarjakuvakeskuksessa 19.1.–28.2.15. Mukana on mm. Aku Ankka ja Angry Birds -materiaalia.

 

SARJAKUVAKESKUS

kursseja – sarjakuvakauppa – kahvio – galleria

Hämeentie 150, 00560 Helsinki, Arabianranta

 

Avoinna ma-pe 10–18, la 12–16

Tanssi

1421250923 tango Bokvillan

Harjoittelemme argentiinalaista tangoa Bokvillanissa keskiviikkoisin klo 13-15. Mukana on tanssijoita  alkeistasolta yli 20 vuotta tanssineisiin. Jos käyt arg. tanssin kursseilla, prakticassa voit harjoitella ja kerrata kurssilla oppimaasi hyvässä vertaisseurassa. Oletko kiinnostunut aloittamaan? Tule juttelemaan miten pääset alkuun!

Näyttely
Maksullinen

1421675637 TM perhe traktorilla4 credit marissa tammisalo

Tekniikan museon pyöreästä hallista löytyy tekniikan tarinoita joka lähtöön. Perusnäyttelyt kertovat tarinaa suomalaisista ja suomalaisten elämästä, miten arki on muuttunut vuosisatojen vaihtuessa ja miten teollisuus on kehittynyt.

Näyttelyihin voi tutustua pääsylipun hinnalla myös hauskan mobiilipelin tai audio-opastuksen avulla tai pienten lasten kanssa kummituksen kuvasuunnistuksella.

Näyttely

Kääntöpaikan gallerian helmikuun taiteilija on Leena-Kaisu Hattunen.

Näyttely
Maksullinen

karasteTaiteilija Greta-Lisa Jäderholm-Snellman (1894-1973) työskenteli Ranskassa mm. Sèvresin posliinitehtaan ateljeessa ja Suomessa Arabian tehtaalla sekä suunnitteli lasia Riihimäen Lasille ja Iittalan lasitehtaalle. Hän oli Taideteollisuuskeskuskoulun posliinimaalauksen opettaja vuosina 1929–37 ja piti lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Keski-Euroopan suurissa kaupungeissa. Jäderholm-Snellman kirjoitti englantilaiseen The Studio Yearbookiin artikkeleita suomalaisesta muotoilusta ja suomalaisiin lehtiin juttuja kulttuurista ja seurapiiritapahtumista. Yhdessä miehensä, taidemaalari ja kulttuurivaikuttaja Eero Snellmanin kanssa he aktiivisella toiminnallaan rikastuttivat niin kotimaista kuin ranskalaista taide-elämää.

Näyttely
Alone Together II pieni.jpgMona Hoelin maalauksia Arabianrannan kirjastossa helmikuun ajan. Näyttelyn järjestävät Arabianrannan kirjasto ja Taidemaalariliitto.
Kirjallisuus
Lapset

satuhetki

Satutuokiossa luetaan satuja ja tarinoita! Ja jutellaan kivoista ja kiinnostavista asioista! Tervetuloa mukaan! Keskiviikkoisin klo 9.30-10.00 Arabianrannan kirjastossa. Kaikki osallistujat saavat Satupassin johon voi kerätä tarroja!

Työpaja
Maksullinen

1421674555 tyopaja TM poika credit tekniikan museo

Tutustu tekniikkaan tekemällä!

Tekniikan museo järjestää suosittuja tekniikka-aiheisia työpajoja koulujen hiihtolomaviikolla.

la-su 14. - 15.2. klo 15

ti - su 17. - 22.2. klo 15

 

Kesto: n. 1h

Työpajamaksu: 5 €

Ikäsuositus: 8v.-> tai vanhempien seurassa

 

HUOM!

la 14.2. Ystävänpäivänä kaksi yhden hinnalla sisään!

Elokuva
Maksullinen

10981858_384961351665205_6311161166210442336_n.jpgSuuri hetki on vihdoin koittanut!

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.