Kekrijuhla

Kekrijuhla 10.11.2018

 VUODEN 2018 JUHLA ON JUHLITTU. Kiitos kaikille kävijöille!

pukki palaa

 

kekrijuhla 1

 

 

Kekrijuhlaan vapaaehtoiseksi? 

 

Kekrijuhla on järjestetty Annalassa ja Arabianrannan rantapuistossa jo yhdeksän kertaa vuodesta 2008 alkaen. Tänä vuonna Kekrijuhla on järjestyksessään kymmenes eli Kekrijuhla viettää juhlavuotta. Kekrijuhla kaipaa vapaaehtoisia tuottamaan, vahtimaan ja kuljettamaan kekripukkia, järjestyksenvalvojaksi ja esiintymään. Ilmoita kiinnostuksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen artova.koordinaattori@gmail.com ja tavataan piakkoin Annalan suunnalla kekripalaverin merkeissä!

Kekrin historiaa: http://www.kekri.fi/kekrin-historiaa-kekri-on-halloweenin-serkku

Kekrin Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/689352721419718/

Kekrijuhla Artovan www-sivuilla: https://www.artova.fi/tapahtumat/kekrijuhla

 

 

Kekrijuhlan juliste vuodelle 2017

Tulosta ja laita juliste talosi ilmoitustaululle.

Kekrijuhla 2017 A4

Kekrijuhla 2017 A3

Artboard 1 100.kirjasto 

Keskiaikaseura Hukka ry. mukana Kekrijuhlassa 11.11.2017

Keskiaikaseura Hukka ry. on Suomen keskiaikaseuran alayhdistys, jonka toiminta keskittyy pääkaupunkiseutuun ja ympäryskuntiin. Hukka ry. toimii Suomen keskiaikaseura ry:n kautta yhteistyössä kansainvälisen Society of Creative Anachronism (SCA)-yhdistyksen kanssa. Hukassa harjoitetaan ja opetellaankin kaikkea sitä, mitä keskiajallakin tehtiin: käden taitoja kehräämisestä nahkatöihin ja kirjamaalauksesta metallivaluun, taistelemista rottinkiasein, tanssia ja hyviä tapoja, lukemista ja tieteellistä tutkimusta. Jos haluat tietää meistä lisää käy kurkkaamassa www.hucca.org.

hirvenhiihto

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kekrijuhlan ohjelma:

15:00-17:45 Kekrin viettoa Annalassa (Hämeentie 154)

Annalan tallin ponit, poniratsastusta - varaa käteistä.

Hyötykasviyhdistyksen Kahvilassa kahvia, pullaa ja satokauden soppaa

Seurasaaren kansantanssijoiden Lieke -ryhmä esiintyy Annalan kartanon liepeillä

17:45 Kekrikulkue lähtee Annalasta Arabianrannan Rantapuistoon OMAT LYHDYT JA TASKULAMPUT MUKAAN!

18:15 Kekripukki poltetaan Arabianrannan Rantapuistossa. 

Musiikkia Kekripukin palamisen tahdissa

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tule mukaan tekemään vuoden 2017 Kekrijuhlaa

Kekrijuhla järjestetään lauantaina 11. marraskuuta tuttuun tapaan Annalan kartanossa (Hämeentie 154), josta kekrikulkue taas lähtee kohti Arabianrannan Rantapuistoa kekripukkia polttamaan.

Kaipaamme Kekrin tekijätiimiimme uusia aktiiveja. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ja tulemaan tuottamaan vielä tarkemmin miettimättä olevaa Kekrijuhlan ohjelmaa muiden vapaaehtoisten kanssa, niin laita siitä postia kaupunginosayhdistykselle kaupunginosayhdistys@gmail.com Tule mukaan tekemään yhdessä tämän vuoden Kekrijuhlasta entistä upeampi! Pääset itse miettimään ja päättämään yhdessä muiden kanssa, minkälainen tämän vuoden Kekrijuhlan ohjelma voisi olla ja osallistua tekemiseen itsellesi sopivalla tavalla. Seuraava tapaaminen lokakuussa.

Kekrijuhlan Facebook-tapahtuma

10480219 518882904881118 7621271613264542273 n 

 

 

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.