Palveluhakemisto / Viljelypalstat / Tiedotuksia

Artovan viljelypalstahakemus on nyt auki

Toukolassa, päiväkoti Flooran edustalla, sijaitsee Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki kulttuuri- ja kaupunginosayhdistyksen ylläpitämät viljelypalstat. Alueella on yhteensä 76 palstaa. Palstat ovat joko noin puolen aarin tai noin yhden aarin kokoisia.

Vapautuvat viljelypalstat ovat haettavissa vuosittain ajalla: 15. maaliskuuta - 15. huhtikuuta. Hakemus jätetään valikkoon hakuajalle avautuvalla Viljelypalstahakemus-lomakkeella, tai soittamalla hakuaikana palstatoimikunnalle.

HUOM! Palstan jonotus on uusittava vuosittain tai jonotusnumero purkaantuu.

Tilannekatsaus Helsingin kaupungin viljelypalstojen jonoihin keväällä 2012

Helsingin kaupungilla on nelisenkymmentä viljelypalsta-aluetta, joita vuokrataan kaupunginosa- ja palstaviljelijäyhdistysten kautta. Viljelypalstat ovat yleensä aarin (100m2) tai puolen aarin kokoisia ja erittäin edullisia, vuosivuokrat ovat muutaman kympin luokkaa.

Palstajako 2011

Toukolan Arabianmäen viljelypalstoja on hakenut taas ennätysmäärä innokkaita viljelijöitä. Palstoja on tänä vuonna vapautumassa muutama ja tuleville viljelijöille ilmoitetaan palstasta hekilökohtaisesti. Kaikille emme resurssipulasta johtuen, pysty mitenkään jonotilanteesta infoamaan. Toivomme asian suhteen kärsivällisyyttä.

 

Palstoja voi hakea vuosittain ajalla 15.3. - 15.4. ja muuna aikana emme ota hakemuksia vastaan. Jonotus pitää uusia tuona aikana vuosittain ja keskimääräinen jonotusaika on noin kolme vuotta.

 

Viljelypalstojen haku 2011 on alkanut

Viljelypalstojen haku on tältä vuodelta alkanut alkanut tänään 15.3.2011. Haku lomake ei jostain syystä toimi kunnolla ja jos et saa sitä aukeamaan laita sähköpostilla tietosi ja ilmoitus palstahalukkuudestasi osoitteeseen viljelypalstat@gmail.com.

Palstapuhelimeen voi myös soittaa ja otamme puhelinnumerot soittojärjestyksessä ylös, jos emme juuri pääse vastaamaan.

Haku jatkuu 15.4. asti. Muistutamme myös aiemmin hakeneita uusimaan hakemus. Jonopaikka säilyy silloin samana edellisestä vuodesta.

Palstatoimikunnan uusi puhelinnumero 2009 alkaen

Palstatoimikunnan saa kiinni ma ja to klo 18.00-20.00 uudesta puhelinnumerosta
040 467 1722

Äkämäpunkki vaivaa mustaherukkapensaita

Äkämäpunkkia Toukolassa
Äkämäpunkki on vaivannut Toukolan mustaherukkapensaita useana vuonna ja se leviää helposti. Se myös levittää muita kasvitauteja, jotka alentavat muutakin satoa, joten siitä kannattaa yrittää päästä eroon.

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.