Palveluhakemisto / Viljelypalstat

Viljelypalstat

Toukolassa, päiväkoti Flooran edustalla, sijaitsevat Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki-kaupunginosayhdistyksen ylläpitämät viljelypalstat. Helsingin kaupunki on valtuuttanut kaupunginosayhdistyksen ylläpitämään ja vuokraamaan palstoja. Alueella on yhteensä 76 palstaa. Palstoja on kahta kokoa: isoja (noin puoli aaria) ja pieniä, jotka ovat noin puolet isoista palstoista.

Vuokrasopimuksen tekevä viljelijä sitoutuu noudattamaan Helsingin kaupungin puisto-osaston virallisia käyttö- ja hoito-ohjeita sekä kaupunginosayhdistyksen määrittelemiä vuokrausperusteita.

Palstoja vuokraa kaupunginosayhdistys. Pienen palstan vuosivuokra on 43 euroa ja suuremman 52 euroa (2019). Palstat vuokrataan ensisijaisesti lähialueen asukkaille (sisältää kantakaupungin) ja toissijaisesti muille helsinkiläisille.

Palsta-asioita hoitaa kaupunginosayhdistyksen asettama palstatoimikunta. Palstatoimikunnan tavoitat sähköpostitse osoitteesta viljelypalstat@gmail.com.

Vapautuvat viljelypalstat ovat haettavissa vuosittain ajalla: 15. maaliskuuta - 15. huhtikuuta. Hakemus jätetään Viljelypalstahakemus-lomakkeella tai lähettämällä hakuaikana palstatoimikunnalle sähköpostia. HUOM. Hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia ei huomioida. 

HUOM! Palstan jonotus on uusittava vuosittain tai jonotusnumero purkaantuu.

> Helsingin kaupunki: Viljelypalstat

 

viljely

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.