Info

Info 2018

Lataa kartta tästä!

rsz akf juliste a3 final

Tapahtuma

Vuoden 2018 tapahtuma järjestetään lauantaina 19.5. Tarkemmat aikataulut päivitetään tälle sivulle lähempänä tapahtumapäivää.

Yhteystiedot

Vastaava tuottaja Ida Söderskär

arabian.katufestivaali(at)gmail.com tai p. 044 500 7071

Some

Seuraa ja osallistu somessa hashtagilla #arabiankatufestivaali

Arabian Katufestivaali Facebookissa ja Instagramissa

Kartta ja ohjelma

Festivaali järjestetään aiempien vuosien tapaan Hämeentien tuntumassa. Ohjelma ja festivaalialueen kartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Jos haluat tulla pitämään ohjelmaa alueellemme, ilmoitathan siitä vastaavalle tuottajalle.

Kirpputorit

Myyjät ovat tervetulleita liikenteeltä suljetulle Syyriankadulle. Alue on tarkoitettu pienimuotoiselle, henkilökohtaisten tavaroiden myynnille. Kannattaa olla ajoissa paikalla!

Kaupallisuus 

Arabian katufestivaali on epäkaupallinen tapahtuma. Meillä ei ole lupaa harjoittaa kauppaa alueella. Kielto ei koske kirpputoreja eikä POP-UP ravintoloita. 

Saapuminen

Katusulut Hämeentiellä ja Syyriankadulla voimassa klo 9.00 - 19.00. Suosithan julkista liikennettä! Suoraan festivaalialueen viereen pääset raitiovaunuilla 6 ja 8, sekä Hämeentietä kulkevilla busseilla.

Roskat

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin – jätäthän festivaalialueen siistiin kuntoon ja huolehdit omat roskasi pois tapahtuma-alueelta!

Käteinen

Alueella ei valitettavasti ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Kauppakeskus Arabiasta (Hämeentie 111).

Tallenna

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.