Info

Info 2019

Tapahtuma

Vuoden 2019 tapahtuma järjestetään lauantaina 18.5. Tarkemmat aikataulut päivitetään tälle sivulle lähempänä tapahtumapäivää.

Yhteystiedot

Vastaava tuottaja Outi Karhu-Suuronen

arabian.katufestivaali(at)gmail.com

Some

Seuraa ja osallistu somessa hashtagilla #arabiankatufestivaali

Arabian Katufestivaali Facebookissa ja Instagramissa

Kartta ja ohjelma

Festivaali järjestetään aiempien vuosien tapaan Hämeentien tuntumassa. Ohjelma ja festivaalialueen kartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Jos haluat tulla pitämään ohjelmaa alueellemme, ilmoitathan siitä vastaavalle tuottajalle.

Kirpputorit

Myyjät ovat tervetulleita liikenteeltä suljetulle Syyriankadulle. Alue on tarkoitettu pienimuotoiselle, henkilökohtaisten tavaroiden myynnille. Kannattaa olla ajoissa paikalla!

Kaupallisuus 

Arabian katufestivaali on epäkaupallinen tapahtuma. Meillä ei ole lupaa harjoittaa kauppaa alueella. Kielto ei koske kirpputoreja eikä POP-UP ravintoloita. 

Saapuminen

Katusulut Hämeentiellä ja Syyriankadulla voimassa klo 9.00 - 19.00. Suosithan julkista liikennettä! Suoraan festivaalialueen viereen pääset raitiovaunuilla 6 ja 8, sekä Hämeentietä kulkevilla busseilla.

Roskat

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin – jätäthän festivaalialueen siistiin kuntoon ja huolehdit omat roskasi pois tapahtuma-alueelta!

Käteinen

Alueella ei valitettavasti ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Kauppakeskus Arabiasta (Hämeentie 111).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

VAPAAEHTOISET

Arabian katufestivaali etsii joukkoonsa reippaita ja innokkaita vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena pääset kokemaan festivaalin uudella tavalla ja tekemään arvokasta työtä festivaalitiimissä. Työtehtäviä löytyy niin festivaalien ajalle, kuin ennen ja jälkeenkin festivaalien. Päivät ja tunnit sovitaan yhdessä.

VAPAAEHTOISTEN EDUT

Kiitoksena vapaaehtoisille tarjoamme työpäiväkohtaisen lämpimän ruokailun, loistavaa työkokemusta ja mahtavat työkaverit. Halutessaan vapaaehtoistyöstä voit pyytää todistuksen.

TEHTÄVÄT

Etsimme henkilöitä erilaisiin työtehtäviin.

Hakulomakkeessa voit esittää toiveesi mihin hommiin mieluiten osallistuisit.

Täytä rohkeasti hakulomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kevään 2019 aikana. Tarkemmat ohjeet, tiedot työnkuvista sekä työajoista käydään läpi kaikkien vapaaehtoiseksi hyväksyttyjen kanssa henkilökohtaisesti.

Aiempaa kokemusta ei tarvita!

HAKUAIKA

Pyrimme täyttämään kaikki tehtävät huhtikuun 2019 aikana. Tämänkin jälkeen kannattaa vielä laittaa hakemus, huomioimme kaikki hakemukset tapahtumaviikkoon saakka.

LINKKI HAKEMUKSEEN:

https://docs.google.com/forms/d/1ENA3wdL8DKW1oAcPYR_dxwkJp1dC72UbtO5rF35kbRM/edit

Lisätietoa sähköpostilla arabian.katufestivaali@gmail.com

HAE MUKAAN NYT! :)

 

____________________________________________________________________________________________________________________

 

KIRPPIS INFO


Tänäkin vuonna Arabian katufestivaaleilla on kirppis katu, johon kaikki halukkaat saavat tulla pitämään myynti pistettä. Kirpputori/myynti alue sijaitsee Syyriankadullla ja sen vieressä sijaitsevalla pienellä hiekkakentällä. Myynti paikat tulee täyttää vieri viereen saapumisjärjestyksessä.

Myyntipisteelle voi asettaa rekkejä, vilttejä, pöytiä tms. Huomioittehan Syyriankadun pienen jyrkkyyden. Myymään saa tulla niin lapset kuin aikusetkin. Aikuisten myyntipisteet saa asettaa Syyriankadulla ja lapset/koululuokat saavat käyttää haluamaansa liiketoimintaan hiekkakenttää. Myynnissä saa olla itse tehtyjä tuotteita, sekä kirppari tuotteita tavaroista vaatteisiin.

Kirppis alueella päivystää tuotantotiimin henkilö, joka auttaa teitä kirpparia koskevissa kysymyksissä. Kirppis alueella on myös selkeät opasteet mihin myyntipaikan saa asettaa.

Huomioithan että alueelle ei pääse autolla.

Tallenna

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.