Arkisto / Lasten Kino / Syksy 13 Lasten Kino

Artova Kino 12.9: Ella ja kaverit (2012)

ella ja kaverit2 620x345Artova Kinon lasten syksyn avaa Ella ja kaverit! Timo Parvelan Ella-kirjojen ensimmäisessä filmatisoinnissa lähikoulua uhkaa purkutuomio. Sitä vastustetaan kaikin keinoin! Vapaa pääsy!

10.10. Virolaista lastenanimaatiota/ Estniska barnens animation

ArtovaKino-logoRGB-1000x1000pxKokoelma hurmaavaa ja taidokasta lastenanimaatiota Virosta. Joukossa vanhoja klassikkoanimaatioita, sekä uusia hienouksia. Yhteistyössä Tuglas-seura.

14.11. Camilla Mickwitzin lyhytelokuvia ruotsiksi/ Camilla Mickwitz animationer på svenska

Camilla MickwitzCamilla Mickwitzin lastenanimaatiot kertovat lasten maailmasta räiskyvällä kuvakerronnalla, anarkistisilla tarinoilla, vaikeita aiheita kaihtamatta ja samalla suurella lämmöllä. Näytöksessä nähdään elokuvat Emilia ja nukke, Ja sinusta tulee pelle, Mimosan syntymäyö, sekä Emilia ja kuningas Oskar. Yhteistyössä Finlandsvenskt filmcentrum.

Artova Kino 12.12: Lumikuningatar/ Snödrottningen (1986)

lumikuningatar2Artova Kino tekee jälleen kulttuuritekoja ja tuo ohjaajan Päivi Hartzellin avamaan Lumikuningattaren, joka nähdään 35mm filmiltä!

H.C. Andersenin Lumikuningatar-sadun suomalainen filmtisointi oli yksi 1980-luvun kotimaisen elokuvan suurtuotannoista, jota kuvattiin Islantia ja Kanarian saaria myöten. Päivi Hartzellin ohjaus on kaunis ja voimakas kuvaus ystävyydestä ja kasvamisesta. Arcadan Iso sali, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, klo 18.00.

Vapaa pääsy!

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.