Arkisto / AKF 2012 / 2012 Taide

Stencil-työpaja

stencilTyöpaja on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Leikellen ja maalaillen uutta ilmettä puhtaaseen pintaan :) Työpaja on Kivitorilla, Hämeentie 144.

Tervetuloa!
Työpajan järjestää Ale Rieviello, joka on brasilialainen kuvisopettaja, joka opettaa eripuolella Helsinkiä.

Joogaa ilmaiseksi ennen katufestaria

Avoimet ovet Marian Joogakoululla lauantaina 12.5 klo 10-13

Tule tutustumaan Marian Joogakoulun tiloihin ja tuntitarjotaan Arabian katufestivaalin yhteydessä. Tunnit ovat ilmaisia maistiaisia ja kestävät n. 45 min. Ota oma alusta mukaan, jos sellainen on. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita, tervetuloa kokeilemaan!

10-10.45 Aamunavaus joogaharjoituksella, pehmeää ja haastavaa samaan aikaan

11-11.45 Jooga, sopii niille jotka haluavat fyysisempää harjoitusta

Niko & Tapsa

Niko & Tapsa on kolme albumia julkaissut räp-duo, jota voi ennenkaikkea kuvailla positiiviseksi ja hyvän energian levittäjäksi. Tämä kalliolaisiksi leimaantunut, mutta Nurmijärvellä kasvanut kaksikko perusti duon vuonna 2006 tehtyään musiikkia yhdessä jo muutaman vuoden ennen sitä. Viimeisimmällä albumilla, Yhtä (Fresh Tunes Finland, 2011) Niko & Tapsa ottivat varsin kokeellisen, genrerajoja rikkovan, suunnan aiemmasta hyvin ysärivaikutteisesta saundistaan. Siis todella cova!

Katsohan poikain nettisivut.

Kääntöpaikan kuoro

 

kaantopaikan kuoroKääntöpaikan kuoroa pääsee kuulemaan Galleriakäytävällä klo 14.15.

Amigos del Tango

Argentiinalaisen tangon pyörteisiin festivaalivieraat johdattaa Amigos del Tango. Tule ihastumaan tangon taikaan Galleriakäytävään klo 13.30 http://www.tango.fi/

Tanssia Teakista

Tule mukaan äänen ja tanssin tutkimusmatkalle teatterikoulun tanssitaiteen opiskelijoiden johdattamana. Opiskelijat ovat luoneet tanssikoreografian, jossa äänimaailma syntyy ihmisen itsensä tuottamista äänistä. Teakin tanssiesitys klo 14.30 Galleriakäytävässä.

Kääntöpaikan Galleria: Mustamaalaus

Mustamaalaus juliste nettiArabian Katufestivaalin aikaan Kääntöpaikan Galleriassa (Intiankatu 1) Maija Fredrikan näyttely "Mustamaalaus" 3.5.-31.5.2012 välisenä aikana. Galleria on avoinna koko tapahtumana ajan ja muutoin aina MA klo 10-16 ja KE klo 10-16, muuten tapahtumien ja Kääntöpaikan toiminnan yhteydessä.

"Mustamaalaus"-näyttely sisältää A0-kokoisia mustavalkoisia tussimaalauksia suomalaisista petoeläimistä. Teokset kuvaavat anonyymisti kauniita luontokappaleita, jotka aika ajoin ovat nousseet mediassa esille mustamaalattuina.

Avajaisten sijaan Kääntöpaikka galleriassa järjestetään Lopettajaiset to 31.5.2012 klo 19. alkaen, TERVETULOA!

Tuuttimörkö ja DJ Kridlokk

 

Kaksi rikollisräppärijengiä, KCMD Mafia ja SNTC Family, kombinoituvat ensi kertaa lavalla yhdeksi, kun Tuuttimörkö ja DJ Kridlokk esittävät biisejä tulevalta yhteislevyltään.Tarkkaanottaen Tuuttimörkö räppää ja Kridlokk tuottaa.

DJ Kridlokkin ensimmäinen soololevy, memphis-räp-vaikutteinen, "UG Soolo" [Monsp, 2011] nousi Suomen virallisen listan sijalle 23. ja valittiin vuoden parhaaksi levyksi räppipäiden keskuudessa [Kultabassokerhon/Basson äänestys, 2011].

Tuuttimörkö tuli monille tutuksi mieleenpainuvista freestyletyyleistään Ghetto Tyyleissä [Basso, 2010] ja tunnetaan myös Kuudennen Linjan Törstdag-klubin deejiinä. Kova kombo g-funk/south -vaikutteista räppiä!

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.