Arkisto / AKF 2012 / 2012 Kumppaniesittelyt

Ramirent

Ramirent Logo CMYK-1

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa ja tehostaa asiakkaittensa liiketoimintaratkaisuja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Geezers

geezers logoGeezers tarjoaa Buffatun artistien kannut ja kun maalareita on peräti 13 ei se oo ihan vähän.

Arabian Vihreät

 

 

vihreatArabian Vihreät pyörittävät Kivitorin Tuo & Hae ilmaiskierrätyspistettä.

Stadissa.fi

stadissa-banneriArabian Katufestivaali tekee yhteistyötä Metrojen ja raitsikoiden ilmoitustauluihin ja nettiin Helsingin tapahtumien tietoja välittävän Stadissa.fi kanssa. 

Kierrätyskeskus

KK logo_RGB

 

Kierrätyskeskuksen Hyvä kiertää -auto päivystää Arabianmäen puistossa lauantaina 12.5. klo 12.00–17.30. Autoon otetaan vastaan kotitalouksista tarpeettomiksi jääneitä, mutta ehjiä ja puhtaita pientavaroita, kuten vaatteita, kenkiä, kirjoja, levyjä, astioita, harrastusvälineitä, pienelektroniikkaa ja polkupyöriä. Autoon ei oteta huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman noudon. Arabianmäen puistossa paikalla on myös Stena Technoworldin keräyshäkkejä, joihin voi jättää sähkö- ja elektroniikkaromua.

Holvi

holvi logo_pos_transHolvi vastaa Arabian Katufestivaalin tukituotteiden myyntialustasta. 

Holvi on yhteisöille räätälöity vaihtoehto pankeille, jonka kautta voi hoitaa koko projektin talouden. 

 

 

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.