Ajankohtaista / Hämeentie 157 asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Hämeentie 157 asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osoitteessa Hämeentie 157 sijaitsevaa teollisuus- ja toimitilarakennuksen käyttötarkoitusta suunnitellaan muutettavaksi asuinkäyttöön. Suunnitelman mukaan nykyinen rakennus pääosin säilytetään ja sen itäkulmaa korotetaan 12 kerroksisella uudistasolla.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineistoa (selostusluonnos, havainnekuva, viitesuunnitelma, kaavaluonnos) on esillä 9.27.4.2018 seuraavissa paikoissa:

  • Arabianrannan kirjastossa, osoite: Hämeentie 135 A

  • verkkosivuilla: https://www.hel.fi/Helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/ajankohtaiset-suunnitelmat/

    Aineistoon voi käydä tutustumassa info- ja näyttelytila Laiturin asiakas- palvelussa (käyntiosoite Narinkka 2), jossa saa henkilökohtaista neuvontaa. Suunnitteluun liittyvää aineistoa päivitetään Helsingin karttapalveluun kartta.hel.fi/suunnitelmat.

    Mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä valmisteluaineistosta pyydetään esittämään viimeistään 27.4.2018. Niille, jotka ovat mielipiteen yhteydessä ilmoittaneet sähköposti- tai postiosoitteensa, lähetetään tieto lautakunnan päätöksestä.

    Kirjalliset mielipiteet lähetetään osoitteeseen Helsingin kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI, (käyntiosoite: Kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 1113) tai sähköpostilla helsinki.kirjaamo@ hel.fi. 

Tarkemmin kaavaan voit tutustua täältä: Saatekirje, Osallistumis- ja arviointisuunnitelmailmakuvakaavaluonnosselostusluonnoshavainnekuva ja viitesuunnitelma.

Artova on kiinnostunut mielipiteestäsi ja kommentteja kaavasta voi lähettää osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com otsikolla Hämeentie 157.

Päivitetty 14.4. ilmakuva, kaavaluonnos, selostusluonos, havainnekuva ja viitesuunnitelma.

 

 pastedGraphic

 

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.