Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiseksi

Haluatko mukaan tekemään Suomen suurinta katutaidetapahtumaa?

Arabian Katufestivaali toteutetaan kokonaan vapaaehtoisvoimin. Siksi meille on tärkeää, että jokainen vapaaehtoinen pääsee tekemään itselleen mielekkäitä asioita sekä nauttii mukanaolosta ja yhdessä tekemisestä, ja että tuotantotiimin vastuut jaetaan niin, ettei kenellekään kasaudu liikaa tekemistä. Tukea vapaaehtoisille antavat myös aiempien vuosien tuottajat, jotka huolehtivat uusien tekijöiden perehdyttämisestä. Tuotantotiimin päätökset tehdään yhdessä, ja jokainen vapaaehtoinen pääsee vaikuttamaan itselleen tärkeisiin asioihin.                                                                            

27017418226 cfdbceedc1 nHaluatko mukaan ydintuotantotiimiin? Seuraavan vuoden tuotantotiimiin rekrytointi tapahtuu aina edeltävän vuoden lopussa. Vuoden 2017 tapahtuman tuotantotiimi on siis jo rekrytty ja täydessä touhussa, mutta muille vapaaehtoisille on porukassa edelleen tilaa. :)          

Haluatko mukaan, mutta et pysty sitoutumaan koko kevääksi? Ei haittaa! Kevään ajan kokoontuu viikoittainen Luovuuden äärirajoilla -kaupunkitaidekerho. Kerhossa tehdään suuria ja toiminnallisia taideteoksia dyykatusta tavarasta ja kierrätysmateriaaleista sekä tutustutaan kierrätysmateriaalien hankkimiseen ja hyödyntämiseen taiteessa. Teokset pääsevät esille osana kaupunkitilaa Arabian katufestivaaleilla. Kerho kokoontuu yhteensä 11 kertaa torstaisin 16.3.–25.5.2017 torstaisin klo 18-20 Kääntöpaikalla (Intiankatu 1). Kaupunkitaidekerho on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista, ja mukaan voi tulla omien aikataulujen mukaisesti. Ohjaajina toimivat Jussi Koverola ja Ria Häkkinen.


Tapahtumapäivänä mukaan tunnelmaan pääsee mm. cateringissa, artist loungessa, järjestyksenvalvojana, alueen visuaalisen ilmeen toteuttamisessa sekä ohjelma-alueesta vastaavana stage managerina.

Haluatko mukaan, mutta et oikein tiedä mitä voisit tehdä? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten voisit itsellesi sopivalla ja mielekkäällä tavalla osallistua vuoden suurimman katutaidetapahtumaan tekemiseen!


Lisätietoja: vastaava tuottaja Vilma Salovaara, arabian.katufestivaali(at)gmail.com tai p. 0400 815 183. Voit myös jättää yhteystietosi tai ilmoittautua vapaaehtoiseksi lomakkeella.

Kuva: Paavo Pykäläinen

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Save

Save

Save

Save

Save

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.